درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-13  |  2024-12-03  |  بروز شده در: 1403/09/13 - 17:57:1 FA | AR | PS | EN
تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان            اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی            ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان            انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا            بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران            افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود            آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟            رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین            پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه            سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین             اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان            امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود             ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی             معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل            کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه            






تاریخ نشر: 1402/12/04 - 06:58:0
تعداد بازدید: 462
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ایران ابرقدرت منطقه‌ای در برابر نفوذ امریکا و اسرائیل شده است
 ایران ابرقدرت منطقه‌ای در برابر نفوذ امریکا و اسرائیل شده است

رای الیوم با اشاره به تقویت روزافزون پیمان ایران و روسیه در منطقه و تضعیف هر چه بیشتر ائتلاف امریکا و رژیم صهیونیستی نوشت ایران ابرقدرت منطقه‌ای و منبع تهدید اصلی برای نفوذ امریکا و این رژیم در منطقه شده است.

به گزارش انصار؛ رای الیوم با اشاره به تقویت روزافزون پیمان ایران و روسیه در منطقه و تضعیف هر چه بیشتر ائتلاف امریکا و رژیم صهیونیستی نوشت ایران ابرقدرت منطقه‌ای و منبع تهدید اصلی برای نفوذ امریکا و این رژیم در منطقه شده است.

عبدالباری عطوان سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم که از لندن به روز می‌شود، در سرمقاله این روزنامه نوشت: روسیه در حال گسترش نفوذ نظامی و اقتصادی در منطقه خاورمیانه است. این درحالی است که امریکا به سرعت در حال کمرنگ شدن در بیشتر کشور‌های منطقه است و این به لطف زیرکی دشمنانش به ویژه روسیه و قلدری (واشنگتن) , کوته نظری و قرار دادن همه تخم مرغ‌های راهبردی اش در سبد دولت رژیم اشغالگر اسرائیل است. نکته مهم تر، مشارکت امریکا در جنگ‌ها به ویژه در یمن و عراق است که احتمالا در آینده نه چندان دور سبب می‌شود پایگاه‌های نظامی اش نابود شود و همه نیرو‌ها و ناوگان‌هایی که در آب‌های منطقه دارد، با بال و سر شکسته منطقه را ترک کنند.

بزرگترین شکست امریکا، نتیجه گیری‌های معکوس ناشی از تحریم‌هایی است که علیه برخی از کشور‌های منطقه به ویژه ایران و به میزان کمتر علیه یمن و سوریه اعمال کرده است. بارزترین نشانه این شکست موفقیت انقلاب اسلامی ایران در شکستن تحریم اعمال شده علیه این کشور با گسترش صنایع نظامی و غیرنظامی و طراحی برنامه هسته‌ای است که سبب شده ایران در فهرست کشور‌هایی قرار بگیرد که در آستانه هسته‌ای شدن هستند. ایران این ظرفیت علمی و مادی را دارد تا در مدت زمان کمتر از چند هفته بمب اتمی بسازد؛ البته اگر در فتوای حرام بودن ساخت بمب اتمی تجدیدنظر کند.

روز گذشته شش منبع در گفتگو با خبرگزاری جهانی رویترز تایید کردند ایران محموله‌هایی از موشک‌های بالستیک نقطه زن خانواده «فاتح ۱۱۰» مانند موشک «ذوالفقار» را برای روسیه ارسال کرده است که این قابلیت را دارد تا به اهدافی در فاصله ۳۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتری برخورد کند.

رویترز به نقل از همین منابع فاش کرد چندین محموله از این موشک‌ها که تعدادشان به ۴۰۰ فروند موشک می‌رسد، از طریق هوایی یا دریای خزر به مسکو رسیده است و تا چند هفته آینده محموله‌های بیشتری ارسال خواهد شد.

طبیعی است که این همکاری بین دو کشوری که امریکا آن‌ها را تحریم کرده است، سبب نگرانی دولت بایدن و متحدانش در اروپا و دیگر کشور‌های غربی شود؛ به ویژه در این برهه از زمان که روسیه پیروزی‌های بزرگی در جنگ اوکراین کسب کرده است که به آن این قدرت را می‌دهد تا سیطره خود را تقویت و علاوه بر شبه جزیره کریمیه آن را به پنج منطقه جنوب و شرق اوکراین (دونباس) ملحق کند.

ایران به علت تحریم‌های امریکا از روز اول حمله به اوکراین که وارد سومین سال شده است، موضع خود را مشخص کرد و تصمیم گرفت عملا و نه در لفظ، در سنگر روسیه بایستد. بر این اساس به ارتش روسیه پهپاد‌هایی فروخت که یکی از پیشرفته‌ترین پهپاد‌ها در سراسر جهان است. ایران همچنین با ارسال موشک‌های بالستیک و ارتقاء زرادخانه آن با این نوع موشک‌های نقطه زن و پیشرفته به متحد روسی خود کمک می‌کند.

بازو‌های نظامی متحد ایران به روسیه خدمات نظامی ارزشمند ارائه می‌دهند. این بازو‌ها امریکا را به جنگ‌های فرسایشی اقتصادی و نظامی با هزینه بالا سرگرم می‌کنند. نیرو‌های دریایی یمن تقریبا هر روز کشتی‌های جنگی امریکا را در دو دریای عرب و سرخ و نیز تنگه باب المندب هدف قرار می‌دهند. نیرو‌های بسیج مردمی نیز پایگاه‌های امریکا را در عراق و سوریه و چه بسا در آینده نزدیک در اردن هدف قرار می‌دهند.

موافق باشیم یا مخالف، ایران ابرقدرت منطقه‌ای و منبع تهدید اصلی برای نفوذ امریکا و اسرائیل شده است. ایران کنترول گذرگاه‌های دریایی راهبردی جهان مانند تنگه‌های هرمز و باب المندب و چه بسا در آینده نزدیک تنگه جبل طارق را در دهانه دریای مدیترانه از طریق شبکه ائتلاف‌های قوی و تاثیرگذارش در برابر قلدری امریکا با قدرت در دست دارد.

اعتقاد نداریم که این همکاری نظامی روز افزون روسیه و ایران یکطرفه یعنی فقط از سمت تهران باشد,، زیرا قطعا بردی که ایران از این همکاری خواهد کرد، وارد کردن فن آوری تسلیحاتی بسیار پیشرفته‌ای مانند سامانه «سوخوی» است که انواع متعدد دارد و چه بسا فن آوری هسته‌ای غیرنظامی و نظامی نیز وارد کند. امروزه در تعامل میان کشور‌ها هیچ اقدامی بدون پاسخ نیست.

ائتلاف ایران-روسیه در پیروزی در جنگ اوکراین، خود را نشان می‌دهد. این درحالیست که ائتلاف امریکا و اسرائیل زنجیره‌ای از شکست‌ها و خسارت‌ها را در نوار غزه رقم زده است و در آینده بسیار نزدیک این زنجیره به یمن، لبنان و عراق نیز خواهد رسید. در روز‌های آینده همه چیز مشخص خواهد شد.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/30265






*
*

*



نیز بخوانید

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید


تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟


آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟


آیا پیروزی ترامپ معادلات در افغانستان را برهم میزند؟


«اول برنده» کارزار انتخابات امریکا کیست؟


مقصر سقوط کیست؛ یک گناه و صد متهم


میراث شهید نصرالله در دستان نعیم قاسم


بریکس پلس توان رقابت با غرب را دارد؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

فایق سیاست‌های طالبان را دشمنی با مردم افغانستان خواند

تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان

اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی

ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان

انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا

بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران

افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟

رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین

پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه

سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین

اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان

امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود

ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی

معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل

کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه

فراهم شدن امکانات معیشتی برای ۲۰۰ هزار خانواده افغان تا سال ۲۰۲۶

شهروندان افغان‌ در خط مقدم سرمایه‌گذاری در ایران

سفر قریب الوقوع پوتین به هند

لت‌وکوب بی‌رحمانه یک دختر افغان در ترکیه

شورای امنیت درباره افغانستان نشست برگزار می‌کند

قطر برای تقویت و بازسازی بنیادهای فرهنگی افغانستان همکاری می کند

افزایش همکاری دهلی با کابل برای کاهش نفوذ پاکستان

ایجاد بازار مشترک افغانستان-چین در مسیر معدن «مس عینک»

تلاش تازه اتحادیه اروپا برای جلب حمایت ترامپ از اوکراین


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.